• Pitopalvelu, catering, ypäjä country club. Valmistamme kaikki elämäsi juhlat, yritystapahtumat, kokoukset, seminaarit, illanistujaiset
  • Pitopalvelua ympäri eteläsuomea
 
 

Ypäjä Country Club / Vanha Talli

Tunnelmallinen 1800-luvun hevostalli Ypäjän Loimijokigolfilla on entisöity maaseutua ja perinteitä kunnioittaen näyttäväksi juhla- ja kokoustilaksi. Aidon maalaistunnelman keskellä on oiva tilaisuus varata ryhmälle tai juhlaväelle seutukunnan parhaan pitopöydän tarjoilut.

Ypäjä Country Clubilla herkutellaan  kartanotyyliin. Tarjoamme vuodenaikojen parhaita lähialueen raaka-aineita sekä makujen, tuoksujen ja värien juhlaa. Huomaavainen palvelu ja laadukkaat viinit täydentävät nautinnon.

KOKOUSPALVELUT

Korkeatasoiset kokoukset palavereista seminaareihin ja asiakastilaisuuksiin luonnon helmassa – meillä järjestät yrityksellesi päivän upeissa puitteissa ja nykyaikaisin edellytyksin.  

JUHLAPALVELUT

On juhlan aiheesi sitten häät, syntymäpäivä, tai vaikkapa valmistujaiset, teemme tilaisuudestasi ikimuistoisen.  

Toteutamme juhlapäiväsi yksilöllisesti ja ammattitaidolla. Tarjoamme ateriavaihtoehtoja pikkupurtavasta juhlakattaukseen ja ravintolassamme on täydet anniskeluoikeudet. Järjestämme juhliisi myös ohjelmaa musiikista elämyksellisiin aktiviteetteihin. 

 

MAATILAN HISTORIAA

Kenttä on rakennettu vanhalle tilalle, joka on ollut Jaakkolan suvun asutettama vuodesta 1539. Maanviljely oli elinkeino 18 ensimmäisellä isäntäperheellä ja 19. isäntä Osmo Jaakkola päätti golfkentän toteuttamisesta tilalle. Alkunsa kenttä on saanut maanviljelijä Osmo Jaakkolan toimesta kun 1980-luvun loppupuolella maatalouden ylituotanto-ongelma oli valloillaan. Muut jättivät peltonsa kesannoille, mutta Jaakkolat raivasivat pellon rangeksi.  Pelaaminen aloitettiin kuudella väylällä vuonna 1992. 

Tilan alkuperäinen päärakennus tuhoutui tulipalossa vuonna 1902 ja tilaa tuolloin hallinnut isäntäperhe muutti viereiseen rakennukseen, jossa tällä hetkellä toimii Loimijoki golfin clubiravintola. Ravintolan läheisyydessä sijaitsee Ypäjä Country clubin vanha, 1800-luvulla rakennettu hevostalli, joka on peruskorjattu vuonna 2003 uusiksi kokous- ja juhlatiloiksi. 2007 loimijoki golf laajentui 18-reikäiseksi kentäksi. Kentän ja ravintoloiden idylli pyritään säilyttämään maalaismaisena. 

 

 

KENTTÄ JA PELAAMINEN

18-reikäinen Loimijoki Golf sijaitsee Lounais-Hämeessä, Ypäjän kunnassa. Nimensä golfkenttä on saanut sen kupeessa virtaavasta Loimijoesta. 

Vuonna 2007 Ypäjän golfkenttä laajeni entisestä 9-reikäisestä 18-reikäiseksi. Vanhasta kentästä on muistona neljä tuttua väylää, jotka säilyivät ennallaan. Loput 14 väylää ovat joko täysin uusia, tai vanhoista väylistä uudelleen muotoiltuja. 

Kentän on suunnitellut Christian Lagersted.

 
 

Aukioloajat

Olemme avoinna tilauksesta. Varaukset numerosta 045 356 9209

 

Sijainti

 
 

Yhteystiedot


045 356 9209

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 

FeedIn ja Sandvik somessa