• Hotelli ja ravintola Sandvikin lounaalla nautitaan saariston parhaimpia herkkuja.Lounas tarjolla keskuusta syyskuu, joka päivä
 • Hyvää ruokaa ja juomaa nautitaan Ypäjällä Ravintola Villa Emiliassa ja Paraisilla Hotelli ja ravintola Sandvikissa, Pensarin saarella
 • Vaihtuvat ala carte annokset vievät sinut makujen matkalle. Hotelli ja ravintola Sandvik Paraisilla Pensarin saarella.
 • vaihtuvat ala carte annokset vievät sinut makujen matkalle. Hotelli ja ravintola Sandvik Nauvossa Pensarin saarella sekä Ypäjällä sijaitseva Majatalo & ravintola Villa Emilia.
 • Sesongeittain vaihtuvat ala carte annokset vievät sinut makujen matkalle. Hotelli ja ravintola Sandvik Nauvossa Pensarin saarella sekä Ypäjällä sijaitseva Majatalo & ravintola Villa Emilia.
 • Hotelli ja ravintola Sandvikissa Paraisilla Nauvossa Pensarin saarella nautitaan saariston parhaita antimia!
 • Hotelli ja ravintola Sandvikin lounaalla nautitaan saariston parhaimpia herkkuja.Lounas tarjolla kesäkuusta syyskuu, joka päivä
 • Sesongeittain vaihtuvat ala carte annokset vievät sinut makujen matkalle. Hotelli ja ravintola Sandvik Paraisilla Nauvossa Pensarin saarella sekä Ypäjällä sijaitseva Majatalo & ravintola Villa Emilia.
 • Viiden ruokalajin menut tarjolla torstaista sunnuntaihin.
 • uusia makuja, lähiruokaa, tuoretta ja käsintehtyä. Tervetuloa Hotelli ja ravintola Sandvikiin Pensarin saarelle Paraisille tai Ypäjälle Majatalo & Ravintola Villa Emiliaan.
 • Sesongeittain vaihtuvat ala carte annokset vievät sinut makujen matkalle. Hotelli ja ravintola Sandvik Paraisilla sekä Ypäjällä sijaitseva Majatalo & ravintola Villa Emilia.
 
 

Ajankohtaista

Kaikki ajankohtaiset »

 

Hotelli & Ravintola Sandvikin löydät myös Facebook sivuilta, klikkaa lisätietoja tästä

 
 

 

Ravintola
Sandvik 


Ma - ke  17-21

To 14-21

pe-la 11-22

Su 12-16

Maanantaista 24.6. alkaen ravintola Sandvik palvelee 

Ma-to 11-21

Pe-la 11-22

Su 11-18


 
 

Villa
Emilia


Majatalo & ravintola

Ravintola avoinna tilauksesta,min. 10 hengen ryhmille!

Majoitus varaukset numerosta 045 3569209

tai

majatalo.villaemilia@gmail.com


 

Varaa lomasi tästä

nosto-sandvik2.jpg
nosto-vierasvenesatama2.jpg
nosto-villaemilia2.jpg
nosto-countryclub2.jpg
 

FeedIn Restaurants

FeedIn Restaurants Oy on yksityinen ravintolayritys. Yhtiön ravintoloita ovat Villa Emilia, Ypäjä Country Club/vanha talli ja Hotelli & Ravintola Sandvik.

Jokainen FeedInin ravintola on oma yksilöllinen kokonaisuus, joita yhdistää intohimo hyvään ruokaa, tuoreisiin Suomalaisiin raaka-aineisiin ja tuotekehitykseen.

Ravintoloidemme arvoja ovat laatu, innovatiivisuus, menestys ja arvostaminen.

Ota yhteyttä


045 356 9209

 

Varaukset & tiedustelut

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 

FeedIn ja Sandvik somessa